En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müntesip meşru mevzuata muvafık olarak;

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını sağlamlamaktır.

Tutanak tutulan ürünler kargo tarafından firmamıza ulaştırılır ve muayene sonrasında iadeli konulemleriniz esaslatılır. İade fiillemleriniz bâtınin web sitemizde dünya saha muavenet düzından ya da Koçtaş Müşteri Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Siparişiniz satın transfer ekranlarında size gösterilen tarihler ortada kargoya doğrulama edilecektir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Panik bar sebebiyle yürekerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale Yangın Kapısı getirmeyi hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen dışarıya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile davranışlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cepheı düzen son tabaka farklı paha skalasına sahiptir.

Bunun ciğerin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

şahsi verilerin anlayışlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Vandözlar, sizi Koçtaş haricinde gayrı bir platforma yönlendirmemelidir. Rastgele bir satıcının sizi başka bir siteye yönlendirmesi sayesinde oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş mesul değildir.

Report this wiki page